7 Ekim 2008 Salı

'Erdoğan'ın alternatifi benim'

Anavatan Partisi'nin 18 Ekim'de yapılacak genel kurulunda genel başkanlığa aday olan genel başkan yardımcısı Murat Akdeniz'den ilginç açıklama:

Anavatan Partisi'nin 18 Ekim'de yapılacak genel kurulunda genel başkanlığa aday olan genel başkan yardımcısı Murat Akdeniz, ''AKP'nin alternatifi Anavatan Partisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alternatifi de benim'' dedi.

Murat Akdeniz, Denizli'de, partisinin il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Kongre öncesinde genel başkan adaylığı için destek isteyen Akdeniz, kongrede genel başkan olarak seçilirse ANAVATAN ile halkı yeniden buluşturacağını söyledi.

''Yüzümüzü halkımıza döneceğiz, halkla partimiz arasındaki köprü görevi gören mekanizmaları tekrar canlandıracağız'' diyen Akdeniz, şöyle konuştu:

''Halka inerek önce milletimizin kalbini, sonra oylarını alacağız. AKP'nin alternatifi Anavatan Partisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alternatifi de benim. Anavatan Partisi'ni tekrar iktidar yapacağız. Halkımızın arasında ANAP ruhu hala var. Bu ruh tekrar canlandığında, toplum olarak çektiğimiz bütün sıkıntılar sona erecek. Genel kurulumuzdan sonra yerel seçimler var. Enerjimizi seçime harcayacağız ve kesinlikle seçimlere katılacağız. 22 Temmuz seçimlerine katılmamanın cezasını çok kötü ödedik, ödemeye de devam ediyoruz.''

Kaynak: A.A

Hiç yorum yok: